Dakwerker regio Geel, Mol, Kasterlee, ...

Dakwerken Van Gorp is opgericht in 2005 door Bart Van Gorp, die meer dan 15 jaar ervaring biedt in dakwerken en dakconstructie.

Dakwerken Van Gorp bestaat vandaag uit een team van drie gediplomeerde dakwerkers. Indien u kiest voor dakwerken Van Gorp, kiest u voor kwaliteit, kennis van zaken, en een vlekkeloze uitvoering.

Omdat de kwaliteit van de geleverde dakwerken uiteraard sterk afhankelijk is van de gebruikte materialen, werken we enkel met professionele merken uit de dakconstructie, die u een optimale levensduur garanderen, zoals Velux, Apok, & Koramic. Bij plaatsen van roofing EPDM op een plat dak, is het bijvoorbeeld erg belangrijk met producten van uitstekende kwaliteit te werken.

Dakwerken Van Gorp is gesitueerd te Geel, maar ons werkterrein strekt zich eveneens uit over Mol, Balen, Retie, Dessel, Kasterlee, Turnhout, Herentals, Lier en de provincies Antwerpen en Limburg.

Om onze dakwerken vlot en snel te kunnen uitvoeren beschikken we over een eigen kraan. Dakwerken Van Gorp voorziet steeds 10 jaar garantie op werk en materialen.


Waarom kiezen voor Dakwerken Van Gorp ?

  • Meer dan 15 jaar ervaring in dakconstructie & dakwerken
  • Eigen team van professionele en gediplomeerde dakdekkers
  • Snelle en kwalitatieve uitvoeringen met een minimale overlast
  • Kennis van zaken & know-how, de juiste oplossing in de juiste situatie !
  • Optimale levensduur door gebruik van de betere materialen en technieken
  • Alle randactiviteiten worden door ons uitgevoerd : totaalproject voor uw dak

Meer info ?

Voor meer informatie over de mogelijkheden, of een vrijblijvende analyse en offerte, kan u best ons offerteformulier invullen.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren voor de uitwerking van uw prijsopgave en de verschillende mogelijkheden.