Dakwerken voor nieuwbouw

Dakwerken

Wij adviseren u betreffende de juiste materiaalkeuzes en maken een vrijblijvende prijsopgave. Daarnaast kunnen we steeds inspecties uitvoeren, reparaties en/of onderhoud voor u verrichten. Bij nieuwbouw nemen wij indien gewenste de volledige dakconstructie voor onze rekening in samenspraak met uw architect of projectverantwoordelijke.


Platte daken EPDM & roofing

Platte daken vragen een heel andere manier van constructie, materialen, uitvoering en onderhoud. Zo bestaat het dekkingsmateriaal uit EPDM, een bepaald type synthetisch rubber dat een optimale waterdichtheid en slijtvastheid garandeert. Dakwerken Van Gorp zoekt samen met u naar de meest optimale oplosssing voor constructie & roofing.


Timmerwerken

De dakconstructie wordt gedragen door de muurplaten die met speciale bandijzers aan het metselwerk bevestigd zijn. De rest van de muurconstructie wordt op deze muurplaten genageld. Op de muurplaten worden de kepers bevestigd die schuin oplopen van de goot naar de nok. De "daktimmer" is een essentieel onderdeel van uw dakconstructie.


Zinkwerken & koperwerken

Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk. Het monteren en verwerken vereist vakmanschap met jaren ervaring, die in ons bedrijf aanwezig is. Zink en koper zijn duurzame produkten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht. Voorbeelden zijn dakgoten, kilgoten, luifels, dakkapellen, ...